Hulspil

TURNERINGSBETINGELSER

Som I kan se af spilleplanen, spiller vi i år de indledende runder efter Round Robin princippet, hvilket betyder, at de 16 tilmeldte spillere er inddelt i 4 puljer. I hver pulje spiller alle mod alle, så på den måde får hver spiller som minimum 3 hulspilsmatcher. Vinderne af hver pulje går videre til en semifinale, og vinderne af disse spiller den endelig finale. I tilfælde af lige antal vundne kampe er det den spiller, der har vundet flest huller, der går videre, hvis I står lige her, er det spilleren med laveste handicap der går videre/ vinder.

 

Der spilles slagspil og jeres slag udregnes på følgende måde:

Differencen mellem de 2 spilleres slag tages som slag på banens sværeste huller.

Eks. Hvis den ene spiller har 30 slag på runden og den anden spiller har 20 slag er differensen 10, spilleren med det højeste handicap har så et slag mere på hver af de 10 sværeste huller.

 

Hvert hul spilles for sig. Har du vundet et hul, er du 1 hul op, 2 huller op osv. omvendt kan du være 1 hul ned, 2 huller ned osv. Er matchen lige hedder det All Square, AS. På scorekortet kan dette noteres som +1, +2 osv. eller -1, -2 osv. eller AS for lige. Den der vinder flest huller har vundet. Hvis en spiller er 3 huller op, og der kun er 2 huller tilbage, er matchen forbi med resultatet ”3/2". Resultatet skrives på skemaet i omklædningsrummet.

DGU har lavet en kvikguide om hulspilregler, det er en god ide at læse den.https://www.danskgolfunion.dk/sites/default/files/Hulspilsregler%20A4%20-%20folder%20til%20baggen_1.pdf

 

Hvis man er usikker på en regel, kan det ikke afgøres senere. I må fælles løse problemet på stedet.

Årets vinder  2023      

Bodil Thaarup


Årets runner upp       

Vibeke Wilumsen

SPILLESKEMA